Va puteti ocupa si de achizitia materialelor necesare betonarii stalpilor?

PARTENERII – MONTATORII SC Dumar Construct se pot ocupa sa cumpere ei cele necesare montajului.

Terenul este cumparat de curand, si nu este racordat la curent si apa curenta. In acest caz cum se poate realiza montajul?

Nu este nici o problema, PARTENERII – MONTATORII SC Dumar Construct va aduce apa, si tot ei vor veni si cu generator de curent.

Serviciu nu-mi permite sa stau cu echipa de montaj, cum procedam in acest caz?

Dumneavoastra ca si client trebuie sa fiti doar la inceputul lucrarii, atunci cand o sa predati aliniamentul gardului ce urmeaza a se monta, si veti stabilii cu seful de lucrare nivelul de inaltime ce-l doriti pentru gard.In rest nu trebuie sa fiti prezenti, echipa are tot ce-i trebuie.O sa veniti doar la finalul lucrarii pentru receptionarea lucrarii, si semnarea procesului verbal, pentru a putea intra in posesia certificatului de garantie.

Daca in urma unui accident auto mi se va deteriora gardul, ma pot adresa tot echipei Dumar Construct?

Binenteles, nu este un caz singular, am mai fost contactati pentru astfel de interventii. Orice se poate rezolva, nu exista nu se poate, asta este deviza Dumar! Suntem pe piata romaneasca inca din 1994 (se poate verifica foarte simplu acest fapt), si am raspuns promt la astfel de solicitari. Si in cazul in care se doresc dupa o anumita perioada modificari ale aliniamentului, poate prin extinderea propriatatii, vom incerca sa recuperam cat se poate de mult din gardul existent.

Se intretine greu astefel de gard?

Costurile de intretinere sunt practic inexistenta. In cazul in care asupra gardului se aplica o vopsea , aceasta in timp se va estompa, datorita actiunii razelor UV. Doar acea vopsea se poate reface, in rest gardul nu are de suferit .

Garantia pe ce perioada de timp se elibereaza?

Garantia Dumar Construct se ofera pe o perioada de 20 de ani! Aceasta este valabila si doar daca achizitionati produsele, si sunt montate de catre altcineva.Garantia se eliberaza in acest caz pentru produsele furnizate de noi.

Pot doar sa chizitionez produsele si sa le montez in regie proprie?

Binenteles, noi le vom livra la data si in locatia specificata de Dumneavoastra.In acest caz, va veni in mod obligatoriu si gratuit o persoana din echipa tehnica Dumar Construct pentru a instrui si supraveghea lucrarea.
untitled

Nu ai gasit informatia necesara?

Suna acum la unul din operatorii nostri.

0723 604 142