Echipa Dumar Construct va sta la dispozitie cu urmatoarele servicii:

  1. Consultanta pentru alegerea modelului de gard prefabricat din beton
  2. Va pune in legatura cu montatori profesionisti
  3. Transport gard prefabricat din beton

Experienta dobandita in peste 20 de ani de productie gard prefabricat, ne oblige ca fiecare lucrare sa devina emblema si motiv de lauda profesionala a echipei dumar construct. Cu medie de 17000-18000 de metrii liniari montati in decursul unui singur an, consideram ca nu mai exista pt. noi nici un secret activitatea de gard prefabricat.

In functie de nivelul aliniamentului,proprietatile solului si criteriile de inaltime ale gardului prefabricat impuse de client, montajul poate fi realizat in mai multe feluri. Daca aliniamentul nu prezinta diferente de nivel, gardul prefabricat se monteaza cu fundatie pahar pt. fiecare stalp in parte. Fundatia pahar care trebuie sa aiba dimensiunile de 0.5*0.5*0.85 m. O alta situatie des intalnita este montajul cu grinda continua de beton,grinda ce preia denivelarile terenului astfel incat partea superioara a gardului sa fie perfect orizontala.

Echipa Dumar construct are colaboratori profesionisti pentru montajul gardului. In cazul in care beneficiarul doreste sa efectueze montajul gardului prefabricat in regie proprie, firma Dumar Construct trimite pentru supraveghere si consultanta tehnica un reprezentant avizat, intreaga consultanta fiind gratuita.

Montaj gard beton cu grinda continua

Montaj gard cu pahar de beton

Transport garduri beton

Firma Dumar Construct poate efectua transportul elementelor ce compun Gardul prefabricat in orice zona a tarii, cu mijloace de transport adecvate, Firma Dumar Construct dispune de mijloace de transport de la autoutilitara pana la auto-tren de peste 22 tone. In functie de locatie si cantitate, operatiunea de transport poate fii gratuita.

untitled

Doresti mai multe informatii?

Suna acum la unul din operatorii nostri.

0723 601 142